Afdelingen

Samenwerking

Onze disciplines

De Beweegcentrale heeft verschillende disciplines in huis. Dit is fijn omdat wij erg nauw samenwerken en hierdoor de best mogelijke therapie voor u kunnen aanbieden.

In Barendrecht kunt u terecht voor podotherapie en medisch pedicure.

In Dordrecht kunt u naast podotherapie en medisch pedicure ook terecht voor orthopedische hulpmiddelen en steunkousen.

Mocht u een afspraak in Barendrecht willen voor orthopedische hulpmiddelen of steunkousen kunt u altijd contact opnemen om dit te bespreken.

Samenwerking

Partners

Naast onze samenwerking intern, werken wij ook goed samen met andere partijen.

Zo zijn wij in Dordrecht aan de rand van het centrum gevestigd in het monumentale eerstelijnszorghuis KV13 waar ook onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en psychologen zijn gevestigd. Omdat we hier in één gebouw gevestigd zijn, kunnen we snel en efficiënt werken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

In ons pand in Barendrecht is elke woensdag een fysiotherapeut aanwezig, waar wij regelmatig overleg mee hebben. Ook kunnen we indien dit nodig blijkt een gezamenlijk consult aanbieden waarbij we met twee verschillende disciplines een oplossing kunnen zoeken voor u. Ook werken we in Barendrecht samen met een ergotherapeut. Zij werkt ambulant, maar komt regelmatig langs voor overleg.

Verder werken we natuurlijk ook met externe (para)medici en zorgmedewerkers samen.

LInk naar:Podotherapie
LInk naar:Medisch Pedicure
Volg een handmatig toegevoegde link

Steunkousen, ook wel therapeutisch elastische kousen genoemd, kunnen worden gebruikt bij problemen met de lymfe afvoer (oedeem), bij slecht sluitende kleppen van de aderen (spataderen of trombose) of ter preventie bij staande beroepen.

De kousen zijn in verschillende klassen en maten beschikbaar. Uw arts bepaalt welke klasse u nodig heeft. Met een verwijzing worden de steunkousen opgemeten en voor u in de juiste maat besteld.

Contact

Om een afspraak te maken voor orthopedische hulpmiddelen of steunkousen belt u naar
010 – 292 18 30