Over ons

Wie zijn wij

Over ons

Vloeiend en pijnloos kunnen bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. (Pijn)klachten kunnen erg beperkend zijn op uw dagelijks leven.

De beweegcentrale bestaat uit verschillende disciplines. Zo hebben wij een podotherapeut, een medisch pedicure en een orthopedisch instrumentmaker. Hierdoor kunnen wij verschillende therapieën en behandelingen aanbieden.

Onze missie is om iedereen goed en pijnloos te kunnen laten bewegen. Dit willen wij bereiken door aandacht te hebben voor de patiënt en samen als team te werken aan een goed klachtherstel.

Onze nieuwe locatie

Eerstelijnshuis KV13

Sinds begin 2020 zijn wij ook gevestigd nabij het centrum van Dordrecht. Wij bevinden ons op de 3e etage binnen het nieuwe, monumentale eerstelijns zorghuis KV13 waar we nauw samenwerken met andere disciplines.

Onze locaties

Wij hebben een locatie in Barendrecht en in Dordrecht.

Team

Ons kwalitatieve en enthousiaste team staat voor u klaar!

Disciplines

Wij bieden verschillende disciplines.

Kosten en vergoedingen

Tarieven

Podotherapie wordt veelal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Zorg bij diabetes mellitus kan vanuit de basisverzekering worden vergoed. Kijk op deze website om te kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

De medisch pedicure wordt alleen vergoed wanneer er een verwijzing van de podotherapeut aanwezig is voor de behandeling van de diabetische voet.

Orthopedische hulpmiddelen worden vergoed vanuit de basisverzekering wanneer er een verwijzing is van een specialist. Steunkousen kunnen ook worden voorgeschreven door de huisarts.

Hoe wij werken

Onze werkwijze

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken door ons te bellen of mailen, of door het contact formulier in te vullen.

In sommige (spoed) gevallen kan het zijn dat wij u tussen de afspraken door kunnen helpen. Neem hiervoor altijd telefonisch contact met ons op via 0180 – 845 184

Uiteraard kennen al onze disciplines hun eigen werkwijze. Via het hoofdmenu kunt u kiezen voor de gewenste afdeling om meer te weten te komen over de werkwijze.